28 Березня 2024, 22:40 | Реєстрація | Вхід

«Книжковий квартал» на ГОГОЛЬFEST-2015

Дода_ла: pole_55 14 Липня 2015 о 13:10 | Категорія: «Новини» | Перегляди: 1788
Матеріал підготува_ла: Настасія Євдокимова | Зображення: teatre.com.ua


У 2015 році у рамках фестивалю ГОГОЛЬFEST, що проходитиме у Києві на Національній кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка (проспект Перемоги, 44) з 17 по 27 вересня, реалізовуватиметься проект «Книжковий квартал» – книжковий ярмарок, ярмарок періодичних видань, презентація книгарень, видавництв, арт-просторів у рамках літературної програми фестивалю ГОГОЛЬFEST 2015.

«Книжковий квартал» діятиме протягом усіх днів фестивалю. На його території відбуватимуться презентації, майстер-класи, школи, тренінги,  зустрічі. Незвичайною є локація проекту «Книжковий квартал» – цілий будинок із системою кімнат, що знаходиться у самому серці кіностудії. 

Учасники «Книжкового кварталу» мають можливість облаштувати відведену їм площу у власному унікальному та неповторному стилі, зацікавлюючи відвідувачів та проводячи заходи. Так, видавці, книгарні, періодичні видання, арт-простори мають можливість створити власне незвичайне приміщення та наповнити його контентом. Організаторам ідеться про формування нового типу торгівлі: перехід від «яток», де читач проводить кілька хвилин, до оригінальних «магазинів», у яких є усі комфортні умови для довшого проведення часу.

Заявки на участь у проекті приймаються до 30-го липня
Деталі: literature@gogolfest.org, +38 (093) 011 38 62

Кураторка проекту «Книжковий квартал» 
та літературної програми фестивалю ГОГОЛЬFEST – Настасія Євдокимова.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar